Meldpunt Zorg en Overlast

Maak je je zorgen over iemand die hulp nodig heeft maar dit niet wil. Veroorzaakt iemand overlast, of denk je dat er sprake is van complexe problemen? Neem dan contact op met het Meldpunt Zorg en Overlast. Als het nodig is legt ons team contact met de persoon en kijken we of er passende hulp ingezet kan worden. Je kunt ons ook bellen voor advies.
023 515 9998
Melding maken

Ben je verwijzer of zorgverlener?
Ga dan direct naar het
aanmeldingsformulier voor verwijzers.

Voor alle andere melders:
Ga direct naar het
aanmeldingsformulier algemeen.

Wat doet het meldpunt Zorg en Overlast

Medewerkers van het meldpunt Zorg & Overlast zoeken uit wat er precies aan de hand is en gaan als dat nodig of wenselijk is langs bij de persoon over wie de zorgen zijn gemeld. Samen met deze persoon en eventueel andere hulpverleners proberen wij een oplossing voor de problemen te zoeken. 

Wie kunnen er melden bij het meldpunt Zorg en Overlast

Mensen uit de naaste omgeving en professionals kunnen een melding maken. De GGD werkt nauw samen met  woningcorporaties, maatschappelijk werk, verslavingszorg, GGZ instellingen, gemeenten en politie. Deze samenwerking is noodzakelijk om de juiste aanpak te realiseren.

Voor wie is het meldpunt Zorg en Overlast

Het meldpunt Zorg & Overlast werkt als vangnet voor mensen die zorg nodig hebben maar daar zelf niet om vragen. Je kunt bij dit meldpunt  bijvoorbeeld je zorg melden  over ernstige psychiatrische problematiek, vervuiling, vereenzaming, overlast, verslaving, terwijl de persoon over wie je de zorg hebt, deze zorgen zelf niet deelt. Meestal zijn dit sociaal kwetsbare mensen.

Hoe kun je het meldpunt Zorg en Overlast bereiken

Het meldpunt Zorg & Overlast is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 023 515 9998. Je kunt ook een bericht inspreken met je naam en telefoonnummer, dan word je later terug gebeld. Mailen is ook mogelijk: ggdvangnet@ggdkennemerland.nl

Geplaatst op: 11-09-2017 om 09:19 uur
Laatst gewijzigd op: 11-09-2017 om 12:13 uur